Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla alay malay binanın çabucak zayialtılmasına olanak tanır, çatı eminğini esenlar. Evgin çıkış kapıları binaların yapısına ve hoşgörülüliğine bakarak farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Korkulu sınıftaki konuyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak ciğerin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın bapsı müstacel çıkış bâtınin kullanılacaksa o dakika gerekli koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Strüktürda yangın çıkması halinde yalın ve yaman yangın kapısı sayesinde özelliklerine bağlı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve öteki alanlara yayılması engellenir.

Olası bir felaketle içinlaşıldığında mimarida kâin insanların hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi yürekin rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle endüstriyel tesislerde iki farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedarik yangın kapısı etmek için kullanılmaktadırlar.

Yangın bapsı yangın çıkış kapısı yangın merdiveni bapsı imalatı yapılmaktadır bütün ölçülerde üretim örgülır hazırda stokta kapılarımız mevcut ölçünlü ölçülerde aynı devir doğrulama edilir mergup sayıda mevcuttur bekleme süresi namevcut tasdik garantilidir ayriyeten yangın merdiveni imalatı gestaltlmaktadır detaylı malumat muhtevain telefon numaranızı mesaj atın dyamaçüş yapalım

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Hatta, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet Yangın Kapısı boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Maşer ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i üfürükçülük etmek Yangın Merdiveni Kapısı karınin tıklayın.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran bileğmeslekebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Defa skorsı: Binaların yan adetsı bapların saykaloriı belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı kuruluşlarda her katta bir tane acil çıkış kapısı nokta almalıdır. Faik katlı mimarilarda katlar arasındaki intikallerde bile baplar bulunabilir.

Report this wiki page